Kustcharter för privatpersoner

Som privatpersoner kan man även boka turer med Kustcharter. Antingen bokar man ett sällskap mellan 5-12 personer eller så hakar man på en annan bokning för att få en tur.

Rabatterade turer görs för Seniorer/ pensionärer.

Boka/skicka förfrågan på info@kustcharter.se

Priser privata sällskap

Som privatperson kan man även boka turer med Kustcharter. Antingen bokar man ett sällskap mellan 5-12 personer eller så hakar man på en annan bokning för att få en tur.
Vi åker då ut under en dag och glider runt i skärgården. Under vecka 29-31 finns vi på Västkusten och då går turerna från valfri hamn mellan Lysekil och Grebbestad. Kontakta oss för att kolla av var vi för tillfället befinner oss.

Priser

995 sek per person inklusive lättare förtäring. Minimum 5 personer och max 12.

Boka/skicka förfrågan på info@kustcharter.se

Rabatterat för seniorer

För att ge våra seniorer chansen till lite rabatterade priser, så kör vi turer med enbart +65. Kostnaden för dessa turer är 595/ person och minimum 5 passagerare och max 12. Här ingår det lite lättare förtäring under turen.

Boka/skicka förfrågan på info@kustcharter.se

Priserna till privatpersoner är inkl. moms.

Force majeure
I det fall något oförutsett inträffar ( haveri, väder eller andra händelser som Kustcharter ej kan påverka) och charterturen måste ställas in återbetalas betalt belopp. Kustcharter friskriver sig för andra kostnader som kan uppkomma i samband med avbokning.